Lidgeld 

Inbegrepen in het lidgeld is de toegang tot de trainingen, deelname aan wedstrijden, verzekering en lidmaatschap bij de hockey bond (KBHB), toegang tot de events, ...

Starters + U7 die geen wedstrijden spelen 155 EUR Geen wedstrijdtenue inbegrepen
U7-U8 240 EUR Inclusief wedstrijdtenue
U9-U12 385 EUR Inclusief wedstrijdtenue
U14-U19 420 EUR Inclusief wedstrijdtenue
Dames / Heren 420 EUR Inclusief wedstrijdtenue
Ladies & Gents 150 EUR Geen wedstrijdtenue inbegrepen

Wie als nieuw lid inschrijft in de loop van het seizoen betaalt een bedrag gebaseerd op de resterende duurtijd van het seizoen, met uitzondering van het vaste deel dat de club aan de hockey bond (KBHB) dient te betalen.

Korting

Vanaf het 2de lid van het gezin is er 10% korting. De korting is geldig op de laagste lidgelden van het gezin, dus het familielid met het hoogste lidgeld betaald de volledige prijs. Dit wordt verrekend in het inschrijvingsformulier. 

Wie recht heeft op kansentarief, krijgt 80% korting op het lidgeld. 

Betaling

Voor de betaling van je lidgeld, kan je online betalen via het inschrijvingsformulier. Bij vragen kan je terecht bij onze penningmeester Wim Van Gasse op het e-mail adres penningmeester@eclairhockey.be.

Spreiding van betaling

Afhankelijk van het bedrag, kan er een spreiding gemaakt worden in 2, 3 en uitzonderlijk 4 keer. Dit kan in samenspraak met de penningmeester en na het tekenen van een betalingsovereenkomst.