NL

 

Lidgeld 

Inbegrepen in het lidgeld is de toegang tot de trainingen, deelname aan wedstrijden, verzekering en lidmaatschap bij de hockey bond (KBHB), toegang tot de events, ...

U7 - U8 260 EUR Inclusief wedstrijdtenue
U9 385 EUR Inclusief wedstrijdtenue
U10 - U12  400 EUR Inclusief wedstrijdtenue
U14-U19 440 EUR Inclusief wedstrijdtenue
Dames / Heren 440 EUR Inclusief wedstrijdtenue
Ladies & Gents 175 EUR Geen wedstrijdtenue inbegrepen

Wie als nieuw lid inschrijft in de loop van het seizoen betaalt een bedrag gebaseerd op de resterende duurtijd van het seizoen, met uitzondering van het vaste deel dat de club aan de hockey bond (KBHB) dient te betalen.

Korting

Vanaf het 2de lid van het gezin is er 10% korting. De korting is geldig op de laagste lidgelden van het gezin, dus het familielid met het hoogste lidgeld betaald de volledige prijs. Dit wordt verrekend in het inschrijvingsformulier. 

Wie recht heeft op kansentarief, krijgt 80% korting op het lidgeld, via Uitpas Kansentarief. Graag een mailjte naar secretaris@eclairhockey.be 

Betaling

Voor de betaling van je lidgeld, kan je online betalen via het inschrijvingsformulier. Bij vragen kan je terecht bij onze penningmeester Wim Van Gasse op het e-mail adres penningmeester@eclairhockey.be.

Spreiding van betaling

Afhankelijk van het bedrag, kan er een spreiding gemaakt worden in 2, 3 en uitzonderlijk 4 keer. Dit kan in samenspraak met de penningmeester en na het tekenen van een betalingsovereenkomst.

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen. Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen.

Vanaf nu kunnen alle kinderen en jongeren t.e.m. 18 jaar hun UiTPAS gebruiken wanneer ze gaan sporten bij onze sportclub. Geef je UiTPAS-nummer door bij inschrijving en spaar UiTPAS-punten als je gaat sporten. Misschien kan je de punten omruilen voor een leuk voordeel bij onze club of bij een andere jeugd,- sport of cultuuractiviteit! 

HEB JE NOG GEEN UiTPAS?

Een UiTPAS koop je maar één keer aan en is levenslang geldig:

  • Basisprijs: 5 euro
  • UiTPAS met kansentarief: 1 euro. Je betaalt dat bedrag 1 keer. Elk jaar kijken we of je nog altijd recht hebt op een UiTPAS met kansentarief.
  • Kinderen en jongeren tot en met 25 jaar: gratis

Je kan ook online een afspraak maken op: https://afspraken.oostende.be/internetafspraken/

Meer informatie over UiTPAS, de verkooppunten en voordelen vind je hier: www.uitinoostende.be/uitpas

Graag jullie UiTPAS nummer invullen op je inschrijvingsformulier in Twizzit of mailen naar secretaris@eclairhockey.be

De meeste mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming in het lidgeld. Het attest dat je hiervoor kan indienen bij je mutualiteit, wordt je toegestuurd na betaling.

GOLD

               

 

SILVER

        

 

BRONZE

 

© 2022, website powered by Twizzit.com